Hvem skal du booke et Business Intelligence kursus ved?

advertorial

Er der flere medarbejdere i din virksomhed, som løbende sidder med dataindsamling, behandling af data, analyser og også rapportering af data? Så kan et kursus i Business Intelligence, eller BI, være en god investering. Med et BI kursus kan dine medarbejdere nemlig blive styrket i deres arbejde med at bearbejde rådata. 

Hvilken udbyder af BI kurser skal du vælge? 

Gå med et firma der udbyder mange BI kurser 

Når du skal vælge en kursusudbyder af BI kurser, så kan du med fordel vælge en, som løbende udbyder mange forskellige BI kurser. Det betyder nemlig, at der sikkert kan opstartes et forløb for dine medarbejdere i den nærmeste fremtid. For når først beslutningen er truffet om, at dine medarbejdere skal have styrket deres BI kompetencer, så kan det være rart at kunne booke et eller flere kurser relativt hurtigt. 

Gå med en kursusudbyder der har jeres udbytte for øje 

En anden ting du kan vælge en kursusudbyder ud fra er, om firmaet har jeres udbytte for øje. Helt konkret kan du undersøge muligheden for, at kurset f.eks. kan tilpasses de udfordringer, dine medarbejdere ofte støder på. For når dette er en mulighed, så vil dine medarbejdere også få mere ud af kurset. 

Kan der tilbydes hands-on træning? 

Noget der er ekstra vigtigt i valget af en kursusudbyder er også, om de kan tilbyde hands-on træning. Det vil sige, at dine medarbejdere løbende kan sidde med konkrete opgaver, hvor de prøver kursusindholdet af. 

Her er en kursusudbyder du kan række ud til 

Et firma du kan række ud til ift. BI kurser, er 4D. Her vil du opleve, at du kan få et skræddersyet kursus, dygtige undervisere og kurser på forskellige niveauer. Dine medarbejdere har derfor også de bedste forudsætninger for at blive endnu bedre til deres arbejde – og det er et plus for alle parter: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/bi.