Find dit lokale malerfirma i København

Er du netop kommet i besiddelse af et hus eller af en lejlighed i København? Så glæder du dig sikkert til at flytte ind og påbegynde din hverdag som københavner. Du bør dog først og fremmest sørge for at få boligen renoveret førend du – og din eventuelle familie – rykker ind.

En vigtig del af det at gøre en bolig til et hjem består nemlig i at slette så mange spor af den forrige beboer som muligt. Det er meget lidt sandsynligt at sælger har foretaget en gennemgribende istandsættelse af boligen forud for salget. Og da det netop er mens boligen står tom at I har en helt unik chance for at få sat skik på vægge, lofter, gulve og indvendigt træværk er det bare om at tage kontakt til de relevante håndværkere så de kan komme i sving.

Hvorfor ikke bare selv forestå istandsættelsen?

Måske tænker du at du selv og resten af familien snildt kan svinge en pensel eller en maler rulle, og at det der for ikke er nødvendigt at betale faglærte håndværkere for at tage sig af den del af renoveringen. Men her skal du huske at du reelt ikke kender væggenes tilstand og beskaffenhed. De kan være beklædt med mange lag væv eller tapet som først skal fjernes. Og inden under vævet eller tapetet er det så langt fra sikkert at pudset er i en stand som tillader påbegyndelse af malerarbejdet.

Det betyder at du først skal reparere pudset, og måske helt erstatte dette, før maling af væggene overhovedet kan komme på tale. Selv om pudset er i ok stand kan det være nødvendigt med opsætning af filt for at opnå et ensartet og holdbart resultat. Og til dette arbejde kræves både præcision, tålmodighed og et professionelt håndelag.

Derfor er det en god idé at tage kontakte til et professionelt malerfirma – find det online på https://malerkanonen.dk/maler-koebenhavn/