Få et flot farverigt badeværelse

advertorial

Er du træt af at se på det samme hvide badeværelse hver dag? Så skal du overveje at få flere farver ind, så du kan få et anderledes, men flot badeværelse i farver. I dette indlæg vil vi give dig tips og tricks til, hvordan du kan få et farverigt badeværelse. Så læs med her, og lad dig inspirere.

 

image

 

1. Farverigt inventar

Der er mange, der vælger det klassiske hvide look til deres badeværelseinventar. Og det er for en god grund, da man bedre kan kombinere forskellige farver med hvidt. Dog kan du også finde badeværelsesinventar, der har lidt mere farve. Du kan finde flotte toiletter, der har farverige toiletbrætter/låg eller badekar, der kommer i andre farver end hvid. Hvis du allerede har et badekar, så kan du finde maling til badekar. Det skal udføres af professionelle, der kan male dit badekar med en ny farve, hvor man erstatter den gamle emalje med en ny. 

 

2. Farverige vægge

Den nemmeste måde at få farver ind på dit badeværelse, det er ved at skifte vægmalingen ud med en ny farve end hvid. Her kan du f.eks. vælge farver som cappuccino, som er en mere brunlig farve. Det er yderst moderne lige nu, fordi det giver badeværelset en elegant, men moderne twist. Du kan også bevæge dig over i farver, som grøn eller blå, der kan give rummet lidt mere lethed. Få nogle farvekort med hjem fra din maler i byen, og se hvilke du kan lide. Herefter kan du bede om farveprøver, som du kan fysisk prøve af på væggen. 

 

3. Farverigt tilbehør

Du kan også finde farverigt tilbehør til dit badeværelse, der kan bringe lidt flere farver ind i rummet. Her kan du f.eks. finde store gulvvaser i flotte farver, som gul, pink eller lilla, hvis du gerne vil bibeholde de  hvide vægge. Sådanne farver vil give rummet mere liv og friskhed. Herudover kan du også købe flotte planter, der kan give badeværelset lidt mere natur og sågar et bedre indeklima.