Din boligadvokat hjælper dig med at gøre boligdrømme til virkelighed

Din boligadvokat hjælper dig med at gøre boligdrømme til virkelighed

Mange bolig købere tror fejlagtigt, at ejendomsmægleren er en person, som er interesseret i at hjælpe dem med at finde den rette bolig. Her skal det understreges, at ejendomsmægler – på trods af at ordet ”mægler” indgår i stillings betegnelsen – kun har én interesse. Og det er at sælge så mange boliger som muligt på kortest mulig tid, til den højest mulige pris. Det er nemlig sådan at en ejendomsmægler tjener sit salær.

Derfor er ejendomsmægler ikke en mægler i ordets egentlige fortand, men i højere grad sælgers forlængede arm. Som køber har du brug for en pendant til ejendomsmægler – og det kan for eksempel være en boligadvokat.

Få hjælp fra din boligadvokat når du skal købe bolig

Når du har fundet drømmeboligen, og står for at skulle skrive under på købsaftalen, bør du sikre dig, at denne er forsynet med det, der kaldes et advokat forbehold. Med et advokat forbehold i købsaftalen er du sikret cirka fjorten dage, hvor boligen er reserveret til dig, mens du gennemlæser al dokumentation som er relevant for handelen. Det er her din boligadvokat kommer ind i billedet.

Du har sikkert hverken tiden eller overskuddet til at læse diverse referater af generalforsamlinger i boligforeningen samt budgetter, regnskaber, servitutter og lokal planer igennem – og du har med stor sandsynlighed ikke forudsætningerne for at kunne gennemskue mulige faldgruber i disse. Det har din boligadvokat. Han eller hun ved præcis hvad man skal kigge efter, og vil på baggrund af sin uddannelse og ekspertise samt grundig og kritisk gennemlæsning af dokumentationen kunne rådgive dig omkring bolighandelen. På den måde kan du gennemføre denne på et oplyst grundlag – eller springe fra inden for de fjorten dage, advokat forbeholdet varer, uden at det koster dig en øre!

Hvis du søger en dygtig og kompetent boligadvokat, kan du finde ham eller hende på eboligadvokat.dk